Gabonaminőség és -minősítés
A képzés módszerei
A tanfolyamon az előadások és konzultációk mellett laboratóriumi bemutatókat is tartunk, azaz a tananyag elsajátítását előadások és gyakorlatok kombinálásával igyekszünk segíteni.
A tananyag egységei (moduljai), azok célja, tartalma, terjedelme
- Hazai és nemzetközi gabonaminősítő rendszerek áttekintése, piaci követelmények alakulása
- Mintavétel, mintakezelés
- Magvizsgálati módszerek (fizikai vizsgálatok, beltartalmi vizsgálatok)
- Lisztvizsgálati módszerek (beltartalmi, reológiai vizsgálatok)
- Spektroszkópiai vizsgálati módszerek
- Élelmiszerbiztonság a gabonaiparban
- Élelmiszerbiztonsági problémák (mikotoxinok, szermaradványok, allergének vizsgá-lata)
- A GMO probléma
- Termékfejlesztés, funkcionális élelmiszerek
- Csoportfoglalkozások, laboratóriumi bemutatók
Kapcsolat (név, telefon, fax, e-mail)
Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Név |
Telefon |
Fax |
E-mail |
Török Kitti, tanfolyami koordinátor |
463-1478, 30/865-6576 |
463-3855 |
ktorok@mail.bme.hu |
A kurzus indításának legközelebbi időpontja
A képzés legközelebbi indulásáról a fenti elérhetőségeken szíveskedjenek érdeklődni.
Ára
82000 Ft +ÁFA
Az összeg magába foglalja a a tanfolyam írásos anyagának 1 példányát, a napi ebédet és a büfészolgáltatást is. A részvételi díj kiegyenlítése a megküldött számla alapján, átutalással történik.
Képzéshez tartozó dokumentumok
|
|